Schoonmaken na een feest met een app

feest-plaza

Schoonmaken na een feest met een app

Het huishouden is niet iets waar iedereen happy van wordt. Om je omgeving schoon en netjes te houden, zul je toch aan de gang moeten. Met een app kan het een stuk leuker worden. Tegenwoordig zijn er leuke apps verkrijgbaar en ze zijn nog gratis ook!

Wie verzint deze apps?

 Het maken van een goede, functionele app is een ingewikkelde klus en behoort over het algemeen tot het domein van een professioneel programmeur. De apps worden dan ook in veel gevallen ontworpen, ontwikkeld en toegepast door een iOS developer of een andere deskundige op het gebied van verschillende besturingssystemen. Er wordt bijna altijd samengewerkt met een uitgebreid team programmeurs, kijk eens op personalprogrammer.nl voor meer informatie. De apps worden in bijna alle gevallen gemaakt in opdracht van een groter bedrijf die het zien als een investering om nog betere diensten te leveren aan de klant.

Orde in de chaos

 Cozi Family Organizer van Cozy is een gratis app voor iPhone, iPad en iPod met iOS versie 9.0+. Met Cozi organiseer je het drukke gezinsleven met takenlijstjes, kalenders, schema’s en boodschappenlijstjes waarmee je een goed overzicht krijgt en de chaos van het dagelijks leven beter kunt ordenen.

Samen delen

 Chorma is een gratis app waarmee je huishoudelijke taken kunt verdelen en organiseren. De app kent 5000 klusjes in en rond het huis en hier kun je ook eigen klusjes in de Nederlandse taal aan toevoegen. De app kan taken synchroniseren tussen verschillende (iOS) apparaten. Het leuke is het puntensysteem, waarmee je punten krijgt voor de klussen die je voor je rekening neemt. Als je een aantal taken hebt volbracht, stelt de app een groepsactiviteit voor. Dat kan bijvoorbeeld een avondje uit eten zijn. Wie de meeste punten heeft, hoeft het minste voor het etentje te betalen.

kleuren-festival

Boodschappen avondeten

 AnyList is een gratis app waarmee je boodschappenlijstjes kunt maken en deze kun je delen met anderen. Als anderen de boodschappen gedaan hebben, kunnen zij ze doorstrepen. Het is een leuke app voor het gezin, maar ook studenten kunnen er veel aan hebben. Onze supermarkten komen ook met leuke gratis apps voor het samenstellen van weekmenu’s met bijbehorende recepten. Kies uit de apps van jouw favoriete supermarkt: Appie van Albert Heijn, Receptenshaker van Jumbo en Mijn van C1000. Deze apps zijn allemaal gratis en beschikbaar voor iOS en Android. De app van C1000 en Jumbo is ook geschikt voor Windows Phone.

Op koopjesjacht

 Je kunt jezelf geld besparen door nooit meer een aanbieding in de supermarkt te missen met de gratis app Aanbieding. Deze app zet alle aanbiedingen van 18 supermarkten voor je op een rijtje en is geschikt voor iOS, Android en Windows Phone. Met de gratis app Reclamefolder maak je een selectie uit alle reclamefolders waar je interesse naar uitgaat. De app is beschikbaar voor iOS, Android, Windows Phone en BlackBerry.

Huishoudelijke klusjes

 FlyHelper is een gratis app, geschrikt voor Android. Deze app helpt je structuur in het schoonmaken te krijgen. Het brengt routine in de dagelijkse huishoudelijke klusjes en de app geeft je tips hoe je jouw huis in verschillende zones het beste schoon kunt houden.

 

About the author: Carol Collins